Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών «ΕΝΑ»

Κοινοποίηση

Την 1 Σεπτεμβρίου 2015 και με απόφαση του Πρωτοδικείου Αγρινίου ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών με το διακριτικό τίτλο «Ε.Ν.Α.», ο οποίος αποτελεί μια πρωτοβουλία επιχειρηματιών του τόπου, απ’ όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, ανεξαρτήτου μεγέθους και «ειδικού βάρους», με σκοπό, αφενός την δικτύωση και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του, αφετέρου την στήριξη και την ανάδειξη τοπικών επιχειρήσεων. Προτεραιότητα του Συνδέσμου αποτελεί και ο ουσιαστικός παρεμβατισμός σε φορείς για την προάσπιση των δικαίων των μελών του, αλλά και γενικότερα των τοπικών οικονομικών μονάδων.

Στον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών δύναται να συμμετάσχει οποιοσδήποτε ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας επιθυμεί, καθώς αποτελεί ν ανοικτό προς την κοινωνία και την οικονομία οργανισμό.

Στον διαδικτυακό τόπο (site) του Συνδέσμου (www.en-a.gr) θα βρείτε λεπτομέρειες για τον σκοπό του, την οργάνωση του και τον τρόπο εισαγωγής νέου μέλους.

Το ΔΣ του Συνδέσμου

Το πρώτο τακτικό Διοικητικό του Συμβούλιο απέκτησε ο νεοϊδρυθείς Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών «ΕΝΑ», ύστερα από τις εκλογές που διεξήχθησαν μεταξύ των ιδρυτικών του μελών την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015.

Το πενταμελές Δ.Σ. απαρτίζουν οι: Πρόεδρος ο Γεώργιος Τσιαβίκος (19 ψήφοι), Αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Μαστρογιάννης (17 ψήφοι), Γραμματέας ο Γεώργιος Σκαλιστής (14 ψήφοι), Ταμίας ο Ορέστης Κωνσταντινίδης (12 ψήφοι) και μέλος ο Βασίλειος Τζώρας (12 Ψήφοι).

Σε ανακοίνωσή του το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί το σύνολο των ιδρυτικών μελών για την ενεργή συμμετοχή τους στην διαδικασία και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα νεοεκλεγμένα μέλη του και τονίζει ότι: «Το Δ.Σ. έχει πλήρη γνώση της ευθύνης και του βάρους που έχει αναλάβει και δηλώνει την πίστη του ότι με την ενεργή συμμετοχή του συνόλου των μελών του Συνδέσμου οι στόχοι και οι σκοποί που έχουν συμφωνηθεί, θα επιτευχθούν στο ακέραιο».

Περισσότερες πληροφορίες για τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών μπορείτε να βρείτε στο: www.en-a.gr.

kammenos6

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: