Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Μιλώ σε σένα, Πατρίδα»: Από το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου στο Μουσείο Κατράκη

Κοινοποίηση

Την Δευτέρα 18 Ιουλίου

Στο Μουσείο Κατράκη θα φιλοξενηθεί η θεατρική παράσταση του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου «Μιλώ σε σένα, Πατρίδα», που θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Μεσολογγίου. Είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922 και αποτελεί μία προσπάθεια σύνδεσης των δράσεων του Μουσείου Κατράκη με το κτίριο Χρυσόγελου, προκειμένου ν’ αναδειχθεί το Μουσείο Κατράκη ως χώρος ενεργού πολιτισμού και ποικίλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, ώρα 21:00, στον αύλειο χώρο του Μουσείου, στο Αιτωλικό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Νύχτες φεγγαριού στο νερό»

Την περασμένη Τετάρτη (13/7), η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Μεσολογγίου, διοργάνωσε επίσης τη μουσική παράσταση με τίτλο «Νύχτες Φεγγαριού στο νερό» με τους εξαιρετικά ταλαντούχους καλλιτέχνες Αλέξανδρο Μποτίνη (στο τσέλο) και Ευαγγελία Κιοσόγλου (στην άρπα).

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παράσταση, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και ιδιαίτερα θετικά σχόλια, αφού οι μελωδίες, σε συνδυασμό με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της λιμνοθάλασσας και την εμφάνιση της πανσελήνου δημιούργησαν ένα θέαμα και ακρόαμα υψηλού επιπέδου, άρρηκτα συνυφασμένο με το ιδιαίτερο «χρώμα» της τοποθεσίας.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: