Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ήττα με ανατροπή από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κοινοποίηση

Εντός έδρας ήττα για τον Παναιτωλικό, που πέταξε στα σκουπίδια το εξαιρετικό του πρώτο ημίχρονο και το υπέρ του 1-0

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας, προηγήθηκε στο 16’ μετά από όμορφη επιθετική συνεργασία και σουτ του Αριγίμπι, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς κατέρρευσε ολοκληρωτικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Δέλλα έχασαν αρκετές ευκαιρίες και είχαν δοκάρι με τον Ντίας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα 10 λεπτά, απειλώντας μάλιστα με τον Λεό στο 5ο λεπτό με τακουνάκι μέσα από την περιοχή. Ο Παναιτωλικός στη συνέχεια πήρε πρωτοβουλίες και με επίθεση διαρκείας ήθελε να καθαρίσει το παιχνίδι. Αριγίμπι, Ντίας και Καρέλης είχαν κέφια και δημιουργούσαν προβλήματα. Ο τελευταίος απείλησε δις (12′ και 15′) πριν δώσει ασίστ στον Αριγίμπι για το 1-0 στο 16′ μέσα από την περιοχή.

Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, πίεζε και ήθελε ένα δεύτερο γκολ, όμως λίγο πριν το ημίχρονο, το δοκάρι είπε «όχι» στην κεφαλιά του Ντίας. Λίγο νωρίτερα, στο 42′, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-1, με τον Παμλίδη να βρίσκεται σχεδόν μόνος του μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.

Κατέρρευσε στην επανάληψη ο Παναιτωλικός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν αγνώριστος σε σχέση με την εικόνα του πρώτου μέρου. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι νωρίς (54′) και ισοφάρισαν για το 1-1 με τον Κριζμάν (σε πέναλτι που παραχώρησε ο Τσότσαλιτς στον Παμλίδη). Οι γηπεδούχοι έχασαν τη φρεσκάδα τους, αγχώθηκαν και το πλήρωσαν και με δεύτερο γκολ στο 84′. Ο Κάργας, σε εκτέλεση κόρνερ του Καρτάλη, πήρε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Λίγο πριν, ο Βέρος (82′) είχε χάσει ευκαιρία για το 2-1.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ (46′ Μελίσσας),Τζανακάκης, Τσότσαλιτς, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Τσιγγάρας (83′ Ντάλσιο), Ταχάρ (68′ Μάζουρεκ), Ντίας, Μπαρμπόσα, Αριγίμπι (74′ Βέργος), Καρέλης (74′ Ντουάρτε).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης (87′ Εραμούσπε), Κάστρο (46′ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς (37′ Μπρένερ), Λεό (46′ Κρίζμαν), Παμλίδη (83′ Μιλιντσεάνου)

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: