Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με γκολ του Κωνσταντόπουλου στο ντεμπούτο του, πήρε «χρυσό» βαθμό στο Περιστέρι

Κοινοποίηση

Σημαντική ισοπαλία για τον Παναιτωλικό που έμεινε όρθιος κόντρα στον Ατρόμητο (2-2)

Στο ντεμπούτο του στην αντρική ομάδα και τη Super League ως βασικός, ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος έδωσε τη λύση στον Παναιτωλικό όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο Περιστέρι, μετά το 2-1 από τον Μανούσο (60′). Ο 17χρονος ισοφάρισε σε 2-2 (62′), που ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο το βράδυ της Δευτέρας (6/7), με τη βαθμολογική κατάσταση στις τελευταίες θέσεις να παραμένει η ίδια, μετά τις ισοπαλίες Πανιωνίου (0-0 με ΑΕΛ) και Ξάνθης (0-0 με Λαμία). Ο Μουνιέ (35′), νωρίτερα, είχε ισοφαρίσει το γκολ του Γκάλο (18′).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και πατούσαν εύκολα την περιοχή του Φερνάντεθ, χωρίς ωστόσο να κάνουν τελικές προσπάθειες. Η πρώτη ουσιαστική τελική ήταν και το γκολ του Γκάλο (18′). Ο πρώην δεξιός μπακ του Παναιτωλικού με εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 1-0 και δυσκόλεψε το έργο των Αγρινιωτών.

Ο Παναιτωλικός έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ. Στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία εντός περιοχής κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Τζανακάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Μουνιέ με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 35′. Οι παίκτες του Χάβου συνέχισαν να πιέζουν κι έχασαν ευκαιρίες με Ρόσα (37′ και 42′) και Μπαΐροβιτς (38′), ενώ ο Ατρόμητος έχασε δύο καλές στιγμές στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με πέναλτι του Μανούσου (60′), το οποίο κέρδισε ο Ντε Πο από τον Λιάβα. Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγο. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ρόσα εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωνσταντόπουλος στο ντεμπούτο του ισοφάρισε ξανά για τον Παναιτωλικό, γράφοντας το 2-2.

Οι γηπεδούχοι απώλεσαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Βέλλιο στη συνέχεια (68′, 72′ και στις καθυστερήσεις) να πάρουν το τρίποντο με τα «καναρίνια» να φεύγουν από το Περιστέρι με έναν «χρυσό» βαθμό.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος (85′ Ούμπιδες), Μπουσουλάτζιτς, Ενσικουλού (66′ Βέλλιος), Ραμπέλο (85′ Γιακουμάκης), Ντε Πο, Μανούσος (78′ Ανδρούτσος).
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Ντάλσιο (65′ Ταχάρ), Κέβιν (26′ Παρράς), Ντουάρτε, Μπαίροβιτς (78′ Αριγίμπι), Τζανακάκης, Ντίαζ (65′ Τσιγγάρας), Ρόσα (78′ Αλβάρεζ), Μουνιέ

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: