Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στην Πρέβεζα το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Κοινοποίηση

Για την Δ΄ Περιφερειακή Σύσκεψη της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων

Στην Πρέβεζα πραγματοποιήθηκε η Δ΄ Περιφερειακή Σύσκεψη της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2019 -2020. Η περιφερειακή σύσκεψη έγινε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου κι ώρα 11:30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.

Συμμετείχαν τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των Μουσικών σχολείων Άρτας, Ιωαννίνων, Τρικάλων, Κέρκυρας, Λευκάδας, Αγρινίου και Άμφισσας. Εκ μέρους των γονέων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου παραβρέθηκαν ως αντιπρόσωποι οι Θανάσης Κωνσταντίνου και Έφη Γαντζούδη, η οποία συμμετείχε στο Προεδρείο της σύσκεψης.

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου είναι άλλωστε το μοναδικό Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.

Έγινε διάλογος για τα ζητήματα των Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων, όπως τα κτίρια, η έγκαιρη στελέχωση των σχολείων απ’ όλες τις ειδικότητες εκπαιδευτικών, η σίτιση, οι μεταφορές κ.α.

Η αντιπροσωπεία του σχολείου συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Γονέων Δυτικής Ελλάδας και τον Πρόεδρο του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, με τους οποίους υπήρξε πολύ καλή επικοινωνία και εποικοδομητική συζήτηση. Επόμενο βήμα η επίσημη σύσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου, η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: