Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

31ο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών: Ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες εκδηλώσεις

Έναρξη την Κυριακή 9/7 με την μουσική παράσταση του Μάριου Φραγκούλη

Κοινοποίηση

Ολοκληρώθηκαν στο κτήριο Συγγρού της Κατοχής οι παράλληλες εκδηλώσεις του 31ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών, οι οποίες διήρκησαν από την 3η έως την 5η Ιουλίου 2017. «Ρυθμός και μέτρο στο Αρχαίο δράμα», «Σκηνογραφικές προσεγγίσεις στο Ερασιτεχνικό Θέατρο» και «Η όρχηση στον Οιδίποδα Τύραννο» ήταν οι θεματικές ενότητες που παρουσιάσθηκαν στους συμμετέχοντες από διακεκριμένους εκπροσώπους από το χώρο του θεάτρου και της Τέχνης, όπως οι σκηνοθέτες και ηθοποιοί Άρης Ρέτσος, Τζίνα Θλίβερη και Μαρίνα Καραθά, καθώς επίσης ο χαράκτης Μιχάλης Κότσαρης.

Τον συντονισμό των παράλληλων εκδηλώσεων επιμελήθηκε η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά, ενώ στους συμμετέχοντες παραδόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η έναρξη του 31ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών θα γίνει την προσεχή Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, με την Μουσική Παράσταση του Μάριου Φραγκούλη Μικρό νησάκι η καρδιά.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: