Την Τρίτη 6 Αυγούστου

Την Τρίτη 6 Αυγούστου (21:30) θα γίνει η Μουσική Βαρκαρόλα και η 5η Γιορτή Ψαριού Αμβρακικού Κόλπου, στην παραλία της Βόνιτσας. Όλα είναι έτοιμα για την γιορτή, η οποία κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος κόσμου στην παραλία της Βόνιτσας.

Οι βάρκες θα πρέπει από τις 21.00 να βρίσκονται στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου για την παραλαβή του κόσμου. Τα ψαροκάικα του Αλιευτικού Συλλόγου Αλιέων Βόνιτσας μαζί με τις βάρκες των ιδιωτών και των παιδιά του Ναυταθλητικού ομίλου Βόνιτσας θα ξεκινήσουν υπό τους ήχους της μουσικής και της φωνής της Ειρήνης Λώλου, με κατεύθυνση τον φάρο και την παραλία της Βόνιτσας.

Στις βάρκες θα υπάρχει η δυνατότητα να μπει μικρός αριθμός μικρών και μεγάλων, οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στο λιμανάκι του Αγίου Δημητρίου από τις 21.00.

Τα φαναράκια, τα βεγγαλικά και οι ήχοι των καντάδων θα δημιουργήσουν πραγματικά μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αξίζει να παρακολουθήσετε. Εκπλήξεις αναμένονται και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο HOBBYLAND που θα φωτίσουν τον ουρανό της Βόνιτσας και την θάλασσα του Αμβρακικού.

Στην συνέχεια, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου στην Βόνιτσα, θα στηθεί γλέντι με παραδοσιακή, νησιωτική και λαϊκοδημοτική ορχήστρα με την παρέα του Δευτερέου και την  Ειρήνη Λώλου με καταγωγή απ’ τα Παλιάμπελα. Θα προσφερθούν δωρεάν ψητά ψάρια και παραδοσιακές πίτες από τις γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας, ενώ θα υπάρχουν επίσης αναψυκτικά, κρασί και μπύρες.

Φέτος η ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ και η 5η Γιορτή Ψαριού Αμβρακικού Κόλπου γίνεται με την συνεργασία:
-Του Αλιευτικού Συλλόγου Αλιέων Βόνιτσας
-Του Συλλόγου ΚΑΠΗ Βόνιτσας
-Του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας
-Του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας
-Του Πολιτιστικό Σύλλογο HOBBYLAND

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος