Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση «The Greek Food Festival», η οποία είναι η πρώτη διοργάνωση που θα παρουσιάζει την πλούσια γαστρονομική παράδοση και τα προϊόντα της Ελλάδας σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης.

Η αγορά της Πολωνίας είναι η 8η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η 21η μεγαλύτερη παγκόσμια (* βάσει ΑΕΠ). Έχει ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους της Ευρώπης, ενώ διαθέτει ισχυρή εγχώρια αγορά, χαμηλό ιδιωτικό χρέος και νομισματική ευελιξία (Polish Zloty).

Με τη συμμετοχή του στην έκθεση, το Επιμελητήριο στοχεύει σε προώθηση και αναβάθμιση της εικόνας και ταυτότητας του Αιτωλοακαρνανικού προϊόντος και της Αιτωλοακαρνανικης γαστρονομίας, αλλά και στην «βιωματική» εμπειρία για τους επισκέπτες μέσα από σεμινάρια, γευσιγνωσίες ελαιολάδου, ελιών, φέτας και κίτρινων τυριών, κρασιού, αποσταγμάτων κ.α.

Στην Έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 4 Δεκεμβρίου 2016 στο PGE NARODOWY Expo Center στη Βαρσοβία της Πολωνίας μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις του Αγροδιατροφκου κλάδου αναδεικνύοντας την ποιοτική υπεροχή των Αιτωλοακαρνανικων προϊόντων Τροφίμων και Ποτών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή στην Έκθεση οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο από πλευράς Επιμελητηρίου κ. Ρόμπολα Γεώργιο έως την 31 Οκτωβρίου 2016 στο Τηλ: (+30)26410 74531.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος