Θρησκευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Τοπική Κοινότητα της Λυσιμαχίας, με αφορμή την Εορτή Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής στις 25 και 26 Ιουλίου 2016.

Συγκεκριμένα, στις 7:30 το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουλίου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου.

Το πρωί της Τρίτης 26 Ιουλίου θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου Κηρύγματος στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής .

Εκδηλώσεις και στην Τοπική Κοινότητα Κυψέλης

Εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στην Τοπική Κοινότητα της Κυψέλης, με αφορμή την ετήσια πανήγυρη του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος, στις 26 και 27 Ιουλίου 2016.

Συγκεκριμένα, στις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιουλίου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου.

Ακολούθως, στην πλατεία Κυψέλης, θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση με τη συμμετοχή χορευτικών συλλόγων, ενώ το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουλίου θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου Κηρύγματος .

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος