Παιδική παράσταση από το «Μικρό Θέατρο Λάρισας»

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και παρουσιάζει για 8ο καλοκαίρι στην πόλη μας σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν, «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια».

Ο εννεαμελής θίασος του Μικρού Θεάτρου Λάρισας με τα εντυπωσιακά πάντοτε σκηνικά του, τα απίθανα κοστούμια και τις ποιοτικές μουσικές του, παρουσιάζει την παράσταση της χρονιάς στο «Ελληνίς» τη Δευτέρα 20 Αυγούστου (21:00). Εισιτήρια: 10 ευρώ στο ταμείο, 8 ευρώ στην προπώληση. Τηλ 26410 44345, 6974797109.

Λίγα λόγια για το έργο…

Τα 7 κατσικάκια μένουν μονά στο σπίτι καθώς η μαμά κατσίκα πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. Ο λύκος ξέρει ν αλλάζει τη μορφή του. Θα τον γνωρίσετε όμως απ τη χοντρή, βραχνή φωνή του κι απ’ τα μαύρα του πόδια .Παρ όλο που τα κατσικάκια υπακούν ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρύβεται. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί ..τότε έρχεται η ώρα που ο Λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

Συντελεστές

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΕΝΤΟΥΡΟΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ, ΑΝΝΑ ΚΡΙΝΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ, ΚΩΝ/ΝΑ ΤΣΙΡΙΜΩΝΑ, ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ & ο JASON COLLINS.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
Σκηνογραφία: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Κοστούμια: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ
Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Δημόσιες σχέσεις: ΜIKRO THEATRO
Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ
Κίνηση-χορογραφίες: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διάρκεια: 87 λεπτά με ένα διάλειμμα 10 λεπτών.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος