Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Σε πανστρατιά εθελοντικής προσφοράς καλεί και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Κοινοποίηση

Ειδική πλατφόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για την αντιμετώπιση της μεγάλης υγειονονομικής κρίσης, απηύθηνε προς τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας και δι’ αυτών προς τον επιχειρηματικό κόσμο έκκληση για πανστρατιά εθελοντικής προσφοράς του συνόλου των φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδος.

Ως αναφέρει στη σχετική του επιστολή:

“Κύριος αποδέκτης αυτής της εθελοντικής πανστρατιάς θα είναι το δημόσιο σύστημα υγείας της περιοχής μας, στο οποίο οι ανάγκες σε υλικά και εξοπλισμό παραμένουν μεγάλες, αλλά και το πιο ευάλωτο και οικονομικά ασθενές τμήμα της τοπικής κοινωνίας που δεν μπορεί καλά -καλά να διασφαλίσει ούτε τα αναγκαία προς επιβίωση.”

Προς αυτή την κατεύθυνση, έχει ήδη ενεργοποιηθεί ειδική πλατφόρμα εγγραφής εθελοντών φορέων στην κεντρική ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.pde.gov.gr)

Στη συνέχεια των ανωτέρω το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλεί τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής να συνδράμει την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας συμμετέχοντας στην εθελοντική πανστρατιά προσφοράς με κάθε δυνατό τρόπο.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: