Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Κοινοποίηση

Ευχές για το νέο έτος

Γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με παραδοσιακά κάλαντα και ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά προς τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τους συνεργάτες του.

Την αρχή έκαναν οι οπλίτες του ΚΕΤχ, συνοδευόμενοι από το μόνιμο λοχία Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο. Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης υποδέχθηκε μέλη και αντιπροσωπεία του ΔΣ του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, που έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς κι ευχήθηκαν για το νέο έτος.

Ο κ. Φαρμάκης συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου, τον Πρόεδρο Φώτη Παπαθεοδώρου, τον γενικό γραμματέα Θανάση Παλούμη, την ταμία Ελένη Λαγουμιτζή και το μέλος του ΔΣ Ευαγγελία Αποστολοπούλου για τη συμβολή τους στη διατήρηση της παράδοσης.

Ο Περιφερειάρχης άκουσε τα κάλαντα μαζί με τη σύζυγό του Εύη Παππά και τα παιδιά τους Αρετή και Θανάση.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Γιώργος Σύρμος και άλλα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: