Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Πέτσας: «Στο τραπέζι αυστηρότερο πλαίσιο για τις εξόδους πολιτών»

Κοινοποίηση

Εξετάζεται αυστηροποίηση του πλαισίου για τις εξόδους των πολιτών

Εξετάζεται η αυστηροποίηση του πλαισίου για τις εξόδους των πολιτών από τις οικίες τους, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας την Τρίτη 31 Μαρτίου, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της Καθημερινής, που αναφέρεται σε χρονικό περιορισμό στην κυκλοφορία για ν’ αποτραπούν οι άσκοπες μετακινήσεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας, το σχέδιο περιλαμβάνει ένα καθορισμένο χρονικό όριο επιστροφής από τη στιγμή που ο πολίτης θα στείλει μήνυμα στο 13033.

«Το έντυπο δεν είναι για να το χρησιμοποιήσουμε 6 φορές την ημέρα» τόνισε παράλληλα ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε ότι «η υπερβολική χρήση των ωραρίων θα στερήσει στους πολλούς να κάνουν τις βασικές τους μετακινήσεις».

Ξεκαθάρισε ότι «φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Δεν θα πάμε στο χωριό μας, δεν θα ψήσουμε τον παραδοσιακό οβελία». Τόνισε ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χαλαρώσουν τα μέτρα για τον κορωνοίο που φαίνεται πως αποδίδουν».

«Σ’ εμάς επαφίεται να συνεχιστεί το καλό αποτέλεσμα δήλωσε. Οι εξαιρέσεις απομονώνονται, τα πρόστιμα επιβάλλονται», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: