Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Γεωργιάδης: «Θα ανοίξουμε και θα ανεβαίνουν τα κρούσματα»

Κοινοποίηση

«Το ζήτημα είναι να μη γίνει με επιθετικό τρόπο»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για το άνοιγμα της αγοράς, υπογραμμίζοντας πως, όταν αυτό γίνει, θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων.

«Είμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή: Να ανοίξουμε με ένα σχετικά λελογισμένο ρίσκο, και από την άλλη να μην καταστραφούν επιχειρήσεις» σημείωσε ο υπουργός και πρόσθεσε πως «όλα τα σενάρια για το λιανεμπόριο είναι στο τραπέζι. Αυτή την εβδομάδα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας σε συνδυασμό με την εξέλιξη της πανδημίας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, οι πρώτες αποφάσεις θα αφορούν σε κομμωτήρια, ανθοπωλεία, βιβλιοπωλεία και καταστήματα με παιχνίδια.

Πάντως, ο ίδιος επεσήμανε ότι δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς ότι με το άνοιγμα της αγοράς θα συνεχίσουν να μειώνονται τα κρούσματα. «Θα ανοίξουμε και θα ανεβαίνουν τα κρούσματα λόγω της κινητικότητας» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι «το ζήτημα είναι εάν αυτό θα γίνει με επιθετικό ρυθμό».

Πηγή: athensvoice

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: