Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο bazaar από «Το Χαμόγελο του παιδιού» στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του! Όπως και πέρυσι, ο Οργανισμός θα στήσει το δικό του περίπτερο και στο Αγρίνιο…

Το παζάρι από το “Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρεθεί στο Αγρίνιο από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου, στο “Χριστουγεννιάτικο χωριό”, στον χώρο του Δημοτικού πάρκινγκ (θέση Παλιά Σφαγεία). Ώρες λειτουργίας στις 11 Δεκεμβρίου: 17:00-21:00. Ώρες λειτουργίας στις 12 και στις 13 Δεκεμβρίου: 10:00-21:00.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα μας τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop, ΕΔΩ, ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 και 210-7647760.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: