Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο bazaar από τη Φιλοζωική (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώθηκε για δυο ημέρες από την Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016. Το παζάρι πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Δήμου Αγρινίου (στα τρένα) και κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών φιλόζωων που προσήλθαν, προς στήριξη της Φιλοζωικής, για να αγοράσουν κατιτίς.

Η Φιλοζωική Οργάνωση ευχαρίστησε όλους όσους πρόσφεραν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το Bazaar, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες έδωσε στους μαθητές της Α’ τάξης του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου για τα τρόφιμα που πρόσφεραν στο bazaar. Στο παζάρι υπήρχαν επίσης χειροποίητες λιχουδιές, PETEAT σε Χριστουγεννιάτικη συσκευασία, βιβλίο του Γιάννη Τσιτσιβού και άλλα διάφορα χριστουγεννιάτικα πράγματα χρήσιμα για τις γιορτές.

“Τα ζώα ανέκαθεν ήταν οι πιο καλοί φίλοι του ανθρώπου. Με το πέρασμα των χρόνων όμως όλο και περισσότερα ζώα είτε υπο εξαφάνιση είτε όχι να πεθαίνουν από ανθρώπινο χέρι” σημειώνουν τα μέλη της Φιλοζωικής και υπογραμμίζουν: “Για αυτό το λόγο η Φιλοζωική προσπαθεί με όσα μέσα διαθέτει την προστασία αυτών των πλασμάτων. Χωρίς να έχουν και πολλά έσοδα έχουν καταφέρει να κάνουν πολλά για τους μικρούς τους φίλους, θα ήλπιζαν όμως σε περισσότερους εθελοντές”.

Κείμενο: Βασιλική Κουτρομάνου

Δείτε φωτογραφίες από το παζάρι:

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: