Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό

tourismos

Αρχίζει από την Τετάρτη (14 Αυγούστου) η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της περιόδου 2013 – 2014.

Το Πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έξι ημερών (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 16.09.2013 έως την 31.07.2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ. Η επιδότηση θα πραγματοποιηθεί με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους που θα επιλεγούν κατόπιν διαδικασίας μοριοδότησης.

Οι δικαιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα υποβάλλοντας αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής για αυτούς και τα ωφελούμενα μέλη τους μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του ΟΑΕΔ μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 10ης Σεπτεμβρίου 2013.

Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέλθουν στα ΚΠΑ της περιοχής τους για την εκτύπωση και υπογραφή της αίτησης και για την υποβολή των δικαιολογητικών.

facebook-agv

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος