Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Χαρδαλιάς: Συνεχίζεται η απαγόρευση για ψάρεμα και κυνήγι – Πότε ανοίγουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Κοινοποίηση

Παράταση στο lockdown για μία ακόμα εβδομάδα – Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Υφυπουργός

Παρατείνεται για μια ακόμα εβδομάδα το lockdown, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης από Νομό σε Νομό. Παράλληλα συνεχίζει η υποχρέωση αποστολής SMS για τις μετακινήσεις, η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 5.00, ενώ παραμένει η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους.

Ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε επίσης ότι δεν θα επιτραπεί γι’ ακόμα μία εβδομάδα το ψάρεμα και το κυνήγι με εξαίρεση τρεις περιοχές: τη Ροδόπη, τον Έβρο και τη Ξάνθη. Στις εν λόγω περιοχές θα επιτραπεί το κυνήγι αγριόχοιρου εντός Περιφερειακής Ενότητας και μόνο σε 4 άτομα, δύο σε κάθε αυτοκίνητο.

Ο Υφυπουργός ανακοίνωσε τέλος ότι από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου ανοίγουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ, αλλά όχι τα ΟΠΑΠ play, υπό την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι κάτι τέτοιο θα επιτραπεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα και της επόμενης εβδομάδας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: