Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Βραβεύτηκε για το 7ο Γυμνάσιο ο Δήμος Αγρινίου – Παπαναστασίου: «Πετύχαμε ένα πράσινο θαύμα για τα δεδομένα της χώρας»

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Αγρινίου βραβεύθηκε στα Greek Green Awards, στην κατηγορία Οικολογική Δόμηση

Μια ακόμα διάκριση απέσπασε ο Δήμος Αγρινίου, καθώς βραβεύτηκε στα Greek Green Awards (στην κατηγορία Οικολογική Δόμηση), για την κατασκευή του πρότυπου 7ου Γυμνασίου. Στο πλαίσιο των φετινών βραβείων για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις βραβεύτηκαν οργανισμοί, φορείς της Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος. Η επιλογή τους έγινε από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή.

Η ειδική εκδήλωση έγινε στη συνεδριακή αίθουσα του MEC Παιανίας.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, κατά την παραλαβή της τιμητικής διάκρισης, ευχαρίστησε τους διοργανωτές: «Στο Αγρίνιο πετύχαμε ένα πράσινο θαύμα για τα δεδομένα της χώρας, την εποχή που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε. Θέσαμε την καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, το πράξαμε με όρους μέλλοντος και κυρίως κάνοντας τους μαθητές συμμέτοχους σε ένα βιώσιμο περιβάλλον. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη σχολική μονάδα της Χώρας με μηδενική εκπομπή ρύπων και κάλυψη των ενεργειακών αναγκών. Έχουμε ανάγκη οι Δήμοι να μας προσφέρουν μια ποιοτική αστική καθημερινότητα. Ας ξεκινήσουμε καλλιεργώντας την πράσινη παιδεία. Είμαι χαρούμενος γιατί η η Αυτοδιοίκηση, που υπηρετώ πολλά χρόνια, καταφέρνει να εκπληρώνει το ρόλο της και να οδηγεί τις κοινωνίες στα επόμενα βήματα. Δεν ακολουθούμε απλά τις εξελίξεις αλλά πρωταγωνιστούμε σε αυτές».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: