Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

«Βοήθεια στο Σπίτι»: Πότε θα βγει η προκήρυξη με τις 2.909 θέσεις (ειδικότητες)

Κοινοποίηση

Στην τελική ευθεία η έκδοση της προκήρυξης

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η έκδοση της προκήρυξης του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ. Η νέα προκήρυξη βρίσκεται στο τελευταίο και τελικό στάδιο επεξεργασίας, κάτι που σημαίνει ότι ο χρόνος μετράει αντρίστροφα για τη δημοσιοποίησή της.

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, η έκδοσή της θα γίνει μεταξύ 20 και 28 Φεβρουαρίου, θ’ αφορά σε 2.909 θέσεις και θα επιλεγεί προσωπικό των εκπαιδευτικών βαθμίδων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

Οι υπηρεσίες του ΑΣΕΠ επεξεργάζονται τα σχετικά στοιχεία που έχουν αποστείλει όλοι οι Δήμοι, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να βγει στον αέρα η προκήρυξη. Οι δέκα ειδικότητες που αναμένεται να ζητηθούν:

Κοινωνικοί λειτουργοί (ΠΕ, ΤΕ)
Ψυχολόγοι (ΠΕ)
Νοσηλευτές (ΠΕ, ΤΕ)
Βοηθοί Νοσηλευτών (ΔΕ)
Κοινωνιολόγοι (ΠΕ)
Επισκέπτες Υγείας (ΤΕ)
Πτυχιούχους Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΕ)
Πτυχιούχους Κοινωνικής Διοίκησης (ΠΕ)
Οδηγοί (ΔΕ)
Οικογενειακοί Βοηθοί (ΥΕ)

Η κυβέρνηση προχώρησε στην διεύρυνση των περιπτώσεων εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που λαμβάνουν αυξημένη μοριοδότηση με το άρθρο 186 του Αναπτυξιακού Πολυνομοσχέδιου πoυ κατατέθηκε στη Βουλή.

ΠΗΓΗ

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: