3ος Εικαστικός Κύκλος με καλεσμένο τον Φίλιππο Κουτσαφτή – 18 Φεβρουαρίου

Το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου, για τρίτη συνεχή χρονιά, συνεχίζει τις οπτικοακουστικές εκδηλώσεις που εντάσσονται στον Εικαστικό Κύκλο με εκλεκτούς προσκεκλημένους προσεγγίζοντας ενδιαφέροντα θέματα τέχνης και πολιτισμού. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 ώρα 7.30 μμ εγκαινιάζεται ο 3ος Εικαστικός Κύκλος με καλεσμένο έναν από τους πιο σημαντικούς διευθυντές φωτογραφίας και επιτυχημένο σκηνοθέτη κ. Φίλιππο Κουτσαφτή, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η Φωτογραφία στον Κινηματογράφο».

Γνωστός στο πανελλήνιο αλλά και βραβευμένος για τις μνημειώδεις του ταινίες: «αγέλαστος πέτρα» (4 βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, 2000), «το δένδρο που πληγώναμε» (βραβείο καλύτερης εικόνας στο Φεστιβάλ της Αlencon, Γαλλία 1988, σκηνοθ. Δ. Αβδελιώδη) και «Σεμνών Θεών» (1ο Βραβείο Φεστιβάλ Δράμας, 1987 και βραβείο αστικής αρχαιολογίας, Παρίσι 1989).

Υπενθυμίζεται πως όλες οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί για τον 3ο Εικαστικό Κύκλο θα πραγματοποιούνται στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος (Αναστασιάδη 1, Αγρίνιο).

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος