Τριήμερο με ταινίες για παιδιά στο «Ελληνίς»

Στις 31/8 και 1-2/9

Ακόμη ένα τριήμερο με ταινίες για παιδιά θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό θερινό Κινηματογράφο «Ελληνίς», στις 31 Αυγούστου και 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2020. Θα προβληθούν οι εξής ταινίες:

31 Αυγούστου: Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3 (How to Train Your Dragon: The Hidden World)

Ενώ ο Φαφούτης ανακαλύπτει τον έρωτα, ο Ψάρης καλείται να οδηγήσει τους δράκους στο μυθικό «Χαμένο Κόσμο», ένα απρόσιτο βασίλειο όπου θα είναι ασφαλείς απέναντι στο μοχθηρό και παντοδύναμο Γκρίμελ, που απειλεί να τους αιχμαλωτίσει.

1 Σεπτεμβρίου: Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων (Abominable)

Ένας Γέτι με μαγικές ιδιότητες δραπετεύει από ένα εργαστήριο πειραμάτων, όπου ήταν φυλακισμένος, και καταφεύγει στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας. Η νεαρή Γι, η οποία τον ανακαλύπτει, αποφασίζει να τον βοηθήσει να επιστρέψει στα Ιμαλάια.

2 Σεπτεμβρίου: Φύγαμε (Onward)

Δύο αδέρφια ξωτικά διαπιστώνουν έκπληκτα πως έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους ξανά στη ζωή μόνο για μία ημέρα. Αρκούν όμως ένα μαγικό ραβδί κι ένα ξόρκι που εκείνος έχει αφήσει πίσω του ακριβώς γι’ αυτόν το σκοπό;

Η είσοδος στις ταινίες είναι ελεύθερη, ενώ θα δίνονται δελτία προτεραιότητας αυστηρά από τις 7:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας και μέχρι εξαντλήσεως των δελτίων. Ώρα προβολής: 9:30.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος