Τρία χρόνια λειτουργίας της 1ης ΤΟΜΥ Αγρινίου

Συνολικά 9.346 ιατρικές επισκέψεις στα τρία χρόνια λειτουργίας της

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από την πρώτη μέρα λειτουργίας της 1ης ΤΟΜΥ Αγρινίου! Στο διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν:

  • 9.346 ιατρικές επισκέψεις εκ των οποίων 1.326 σε Παιδίατρο
  • 1.427 επισκέψεις στη Νοσηλευτική Υπηρεσία (Νοσηλεύτριες και Επισκέπτριες Υγείας) για μέτρηση ζωτικών σημείων, ηλεκτροκαρδιογραφήματα, αιμοληψίες, ενεσοθεραπεία, συμβουλευτική σε θέματα υγείας .
  • 812 εμβολιασμοί εκ των οποίων 375 παιδιά
  • 281 δράσεις Αγωγής Υγείας σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ, Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, Συλλόγους εργαζομένων, ΚΑΠΗ- ΚΗΦΗ και σε εγγεγραμμένους στη δομή πολίτες.

Ακόμα και σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του Covid 19, η 1η ΤΟΜΥ Αγρινίου συνδράμει ενεργά με το προσωπικό της, στελεχώνοντας το Εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Αγρινίου και διενεργώντας εμβολιασμούς καθημερινά σε δύο βάρδιες. Ταυτόχρονα ενισχύεται και ο θεσμός της άυλης συνταγογράφησης τόσο για τις πάγιες ανάγκες των ωφελούμενων μας όσο και για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού τους κατά Covid-19.

«Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες, τους φορείς και τις δημόσιες δομές και υπηρεσίες για τη συνεργασία αυτά τα 3 χρόνια!» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η 1η ΤΟΜΥ Αγρινίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος