Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Τοποθέτηση SEATRAC σε παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας

Κοινοποίηση

Επανατοποθετούνται τα μηχανήματα για τη θερινή περίοδο

Στην επανατοποθέτηση των μηχανημάτων διευκόλυνσης της αυτόνομης πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα (SEATRAC) για τη θερινή περίοδο, προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Την Τετάρτη (28/6), στην παραλία Τουρλίδας στο Μεσολόγγι, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Σαλμά, οι τεχνικοί της εταιρείας που έχει την αρμοδιότητα και ευθύνη εγκατάστασης – απεγκατάστασης και συντήρησης του Seatrac, τοποθέτησε το μηχάνημα της αυτόνομης πρόσβασης. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να τοποθετηθούν αντίστοιχα μηχανήματα σε παραλίες του Αστακού, της Αμφιλοχίας και του Μενιδίου.

Η κα. Σαλμά σχολίασε: «Και φέτος οι συνάνθρωποί μας με κινητικά προβλήματα θα έχουν την δυνατότητα της πρόσβασης στη θάλασσα με την χρήση των κατάλληλων μηχανημάτων. Με τη δημιουργία υποδομών όπως τα SEATRAC, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε η καθημερινότητα αλλά και η αναψυχή να είναι ευκολότερη και ισότιμη για όλους τους πολίτες».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: