Το “τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ” από ψηλά (VIDEO)

0
114

Mε επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (20/11) στο Αγρίνιο το «Τρέχω-Βαδίζω-Ποδηλατώ στην πόλη μου». 1000 περίπου άτομα όλων των ηλικιών πήραν μέρος είτε βαδίζοντας είτε τρέχοντας είτε ποδηλατώντας στον αγώνα που δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα και στη διαδρομή που διέσχισε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ο αγώνας που διοργανώθηκε από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, ήταν ενταγμένος στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της και τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Αγρινίου.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με ανακοίνωσή της, εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους του πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν και σε όσους προσέφεραν προϊόντα στο περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου. Εκφράζει επίσης ευχαριστίες στον δήμο Αγρινίου για την εξαιρετική συνεργασία, στις αστυνομικές αρχές για όλα μέτρα που έλαβαν για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και σε όλους τους εθελοντές της ΓΕΑ, της Ακτίνας Εθελοντισμού του δήμου και των Προσκόπων που συνέβαλαν τα μέγιστα στη διοργάνωση του αγώνα, καθώς και στους χορηγούς για την έμπρακτη στήριξή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ