Το «TENET» ξανά στο «Ελληνίς» (trailer)

Μέχρι 23 Σεπτεμβρίου

Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς», από την Δευτέρα 21 έως και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, θα προβάλλει την ταινία «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Ένας πράκτορας της CIA αναλαμβάνει μια άκρως μυστική αποστολή για να σώσει τον κόσμο από τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Γνωρίζει όμως μόνον ότι η απειλή έχει να κάνει με τη λέξη Tenet και την «αντιστροφή του χρόνου».

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν.
Ηθοποιοί: Στιβ Κούγκαν, Ρομπ Μπράιντον, Κλερ Κίλαν, Ρεμπέκα Τζόνσον.

Ο κινηματογράφος λειτουργεί καθημερινά. Ώρες προβολής: 21:30.
Κάθε Κυριακή και Τετάρτη, με ένα εισιτήριο είσοδος ελεύθερη για δύο άτομα. Τιμή: 6 ευρώ κανονικό, 4 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων – πολυτέκνων – ΑμεΑ (επίδειξη κάρτας).

O ίδιος ο Νόλαν δηλώνει: «Ξεκινάμε από την οπτική γωνία μιας ταινίας κατασκοπείας, αλλά πηγαίνουμε σε μια σειρά από διαφορετικά μέρη. Διασχίζουμε διαφορετικά είδη με έναν θέλω να ελπίζω καινούριο και φρέσκο τρόπο. Μαζί με την παραγωγό Εμα Τόμας έχουμε κάνει μια σειρά από μεγάλες παραγωγές αλλά αυτή είναι σαφώς η πιο διεθνής. Γυρίσαμε σε επτά χώρες με ένα τεράστιο καστ και σετ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία είναι η πιο φιλόδοξη ταινία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος