«Το μενού» στο «Άνεσις» από την Πέμπτη

Νέα ταινία στον Δημοτικό Κινηματογράφο – Προβολή παιδικής ταινίας το Σαββατοκύριακο

Με την ταινία «Το μενού» συνεχίζει τις προβολές του ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Άνεσις», από την Πέμπτη 17 έως και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022.

Ένα νεαρό ζευγάρι (Anya Taylor-Joy και Nicholas Hoult) ταξιδεύει σ’ ένα απομακρυσμένο νησί του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, για να δειπνήσει σ’ ένα πριβέ εστιατόριο, όπου ο μοναχικός, παγκοσμίως καταξιωμένος, Σεφ Julian Slowik (Ralph Fiennes) έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού γευσιγνωσίας για εκλεκτούς πελάτες. Όλοι οι συνδαιτυμόνες θα βιώσουν άγρια και βίαια σκηνικά, καθώς εμφανίζονται ολοένα και πιο απρόσμενα πιάτα. Το κίνητρο του Σεφ Slowik πίσω από το περίτεχνο μενού είναι ο καταλύτης για ένα συγκλονιστικό φινάλε.

Σκηνοθεσία: Mark Mylod.
Ηθοποιοί: Ralph Fiennes, John Leguizamo, Nicholas Hoult, Hong Chau, Janet McTeer, Aimee Carrero, Judith Light, Rob Yang, Paul Adelstein, Reed Birney, Arturo Castro, Christina Brucato, Mark St. Cyr, Mel Fair, Michael A. Dean, Peter Grosz, Anya Taylor-Joy.

Ώρες προβολής: 19:00 και 21:30, καθημερινά

«Ο Κοτολαγός και το χάμστερ του σκότους»

Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου, ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Άνεσις» θα προβάλει επίσης την ταινία «Ο Κοτολαγός και το χάμστερ του σκότους».

Η ταινία ακολουθεί ένα νεαρό ήρωα γεννημένο μισό κοτόπουλο, μισό λαγό που υιοθετήθηκε από τον Βασιλιά Πίτερ, έναν διάσημο λαγο-εξερευνητή. Πρόθυμος να ταιριάξει και να αγαπηθεί παρά τη διαφορετικότητά του, έχει εμμονή με την περιπέτεια… αν και αδέξιος. Όταν ο μεγαλύτερος εχθρός του βασιλείου, ο ίδιος του ο θείος, δραπετεύσει από τη φυλακή και απειλήσει να ανατρέψει τον πατέρα του, ο Κοτολαγός θα ξεκινήσει έναν επικό αγώνα ενάντια στο χρόνο για να τον σταματήσει.

Ελληνική μεταγλώττιση (φωνές): Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βασίλης Μήλιος, Τάκης Σακελλαρίου, Τάσος Τζιβίσκος, Γιάννης Υφαντής.

Ώρα προβολής: 17:00, το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη με ένα εισιτήριο είσοδος για δύο άτομα.

Εισιτήρια: 6 ευρώ κανονικό, 4 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων – πολυτέκνων – ΑμεΑ (με επίδειξη κάρτας).

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες