Το Κέντρο Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» ξανανοίγει τις πόρτες του

Με καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους κι ενήλικες

Τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους φίλους ανοίγει ξανά το Κέντρο Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ», στις 4 Οκτωβρίου 2021, με καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους κι ενήλικες. Τα εργαστήρια θα είναι δίωρης διάρκειας σε εβδομαδιαία βάση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Τα εργαστήρια υλοποιούνται από εξειδικευμένο καλλιτεχνικό προσωπικό υπό την εποπτεία κοινωνικού επιστήμονα. Όσον αφορά στους ανηλίκους, οι γονείς-κηδεμόνες αφήνουν τα παιδιά τους στο Κέντρο και η αποκλειστική ευθύνη ανήκει στο προσωπικό της Δομής μέχρι το τέλος του εργαστηρίου.

Αιτήσεις μπορείτε να υποβάλλετε:

  1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο www.ithakes.gr συμπληρώνοντας την αντίστοιχη ανά ηλικιακή ομάδα αίτηση και την Υ/Δ (αν πρόκειται για ανήλικο τέκνο) και την υποβάλλετε στο [email protected] (για οποιαδήποτε διευκρίνηση καλέστε στο 6948 954635)
  2. ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στη Γραμματεία της Δομής (Αγ. Χριστοφόρου 35, Αγρίνιο), καθημερινά όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 18:00-20:00 – Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ελισσάβετ Τσακανίκα (2641 102845)

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη 15/9 έως και Πέμπτη 30/9 – Καμία εκπρόθεσμη αίτηση δεν θα γίνει δεκτή. Κατόπιν παρέλευσης της καταλυτικής ημερομηνίας αιτήσεων, θα ενημερωθείτε για συνάντηση, ώστε να προγραμματιστεί η σταθερή ημέρα και ώρα του εργαστηρίου που έχετε δηλώσει.

Για την εγγραφή σας και την παρακολούθηση των εργαστηρίων τηρούνται αυστηρά τα μέτρα της Ελληνικής κυβέρνησης για την Covid-19 (ανά ηλικιακή ομάδα).

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος