Το Επιμελητήριο απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση Gastvrij στο Ρότερνταμ

Δήλωση συμμετοχής έως 18 Αυγούστου

Στην Διεθνή Έκθεση Gastvrij Rotterdam 2023 θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) και στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση/προβολή αλιευμάτων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε εσωτερική αγορά και Τρίτες Χώρες» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το Επιμελητήριο καλεί κάθε ενδιαφερόμενο παραγωγό, επιχειρηματία μεταποιητή προϊόντων Αλιείας όπως Αυγοτάραχο, Γάμπαρη Αμβρακικού, Χέλι, Αλίπαστα Λιμνοθάλασσας, Αθερίνα γλυκού νερού, να δηλώσει τη διάθεση συμμετοχής του έως τις 18 Αυγούστου 2023, στο [email protected].

Θα υλοποιηθούν δράσεις γαστρονομίας και υποστήριξης των επιχειρήσεων με στόχο:

  • την ενίσχυση των εμπορικών δικτύων,
  • τη δημιουργία θεμελίων brand name για τα προωθούμενα προϊόντα,
  • την εδραίωση της αναγνωσιμότητας & τις ιδιαιτερότητάς τους,
  • και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους,

δημιουργώντας το πλαίσιο αναφοράς και για μελλοντικές ατομικές προσπάθειες εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και διαμορφώνοντας έναν πολλαπλασιασμό των αποτελεσμάτων της Πράξης ακόμα και μετά τη λήξη της.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: Αυγοτάραχο, Γάμπαρη Αμβρακικού, Χέλι, Αλίπαστα Λιμνοθάλασσας, Αθερίνα γλυκού νερού.

Λίγα λόγια για την έκθεση

Η Gastvrij Rotterdam είναι μια διάσημη εμπορική έκθεση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ρότερνταμ και επικεντρώνεται στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης. Αυτή η εκδήλωση προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου μια μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν, να ανακαλύψουν νέες τάσεις και να ανταλλάξουν γνώσεις. Η 10η έκδοση του Gastvrij Rotterdam θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο Rotterdam Ahoy.

Γιατί συμμετέχει το Επιμελητήριο

Η φιλοξενία, η εμπειρία και η ποιότητα βρίσκονται στο επίκεντρο της Διεθνής Έκθεσης φιλοξενίας Gastvrij Rotterdam. Η Διεθνής Έκθεση Φιλοξενίας έχει αποδειχθεί σε προηγούμενες εκδόσεις ότι είναι μια δράση εξωστρέφειας με υψηλή ποιότητα για φιλόδοξους επαγγελματίες της φιλοξενίας και όχι μόνο.

Προσφέρει μια επισκόπηση των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στον κλάδο, καθώς και μια πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών τροφίμων και μη. Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να απολαύσουν 500 εκθέτες, διάφορα εργαστήρια, επιδείξεις, master classes, διαγωνισμούς και γευσιγνωσίες με διάσημους σεφ, master chef, Masters of Wine και κορυφαίους γαστρονόμους.

Στατιστικά στοιχεία προηγούμενης διοργάνωσης

  • Εκθεσιακός Χώρος: 80.000 τ.μ.
  • Περισσότεροι από 7.000 επαγγελματίες 40 χώρες.
  • Περισσότεροι από 500 εκθέτες από 40 χώρες.
  • Το 90% των επισκεπτών είναι επαγγελματίες.

Πρακτικές πληροφορίες:

Ώρες λειτουργίας. Το Gastvrij Rotterdam λαμβάνει χώρα από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο Rotterdam Ahoy.
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 11:00-18:00
Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 11:00-18:00
Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 11:00-18:00

Διαδρομή προς το Rotterdam Ahoy. Το Gastvrij Rotterdam λαμβάνει χώρα στις Αίθουσες 2, 3, 4, 5 και 6 στο Rotterdam Ahoy. Το Rotterdam Ahoy είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε όλους τους δρόμους εξόδου στο Ρότερνταμ.

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS

https://www.gastvrij-rotterdam.nl/
https://www.facebook.com/gastvrijrotterdam

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος