Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει ένα σημαντικό έργο για την Τουρλίδα

Κοινοποίηση

Έπεσαν υπογραφές – Τι προβλέπει το έργο

Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει ένα σημαντικό έργο για την ασφάλεια των λουομένων και για την λειτουργικότητα της παραλίας Τουρλίδας, καθώς υπεγράφη η σχετική σύμβαση της εργολαβίας με τίτλο «Αποκατάσταση φθορών κρηπιδότοιχου και συντήρηση Παραλίας Τουρλίδας» ανάμεσα στον Δήμαρχο Κώστα Λύρο και τον εκπρόσωπο της μειοδότριας εταιρείας.

Ο αρχικός προϋπολογισμός της εργολαβίας ήταν 107.000€ για να φτάσει μετά την έκπτωση στις 62.285,19€, ενώ η συμβατική προθεσμία περαίωσης είναι δύο μήνες.

Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η επισκευή του φθαρμένου κρηπιδότοιχου, η επίστρωση βιομηχανικού δαπέδου, η τοποθέτηση καθισμάτων και ομπρελών κ.λπ.

Σε δήλωση του, ο κ. Λύρος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε και να προωθούμε κι άλλες παρεμβάσεις για την περιοχή της Τουρλίδας, ώστε να αρμόζει στα μοναδικά φυσικά της πλεονεκτήματα και στην προσέλκυση τουρισμού που έχει ανάγκη ο Δήμος μας».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: