Το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» απαντά στο «Ενωμένο Εμπόριο» για το «όχι» σε συνάντηση

«Ο συνδυασμός “Ενωμένο Εμπόριο” συμμετέχει στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου και δε νοείται να δρα αυτόνομα και ξεχωριστά στο όνομά του» τονίζει χαρακτηριστικά η δημοτική παράταξη

Τη δική του άποψη σχετικά με το «όχι» σε συνάντηση με μέλη του Συνδυασμού «Ενωμένο Εμπόριο» του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου (ΕΣΑ), δίνει το «Ανυπότακτο Αγρίνιο». Αφού διευκρινίζει ότι δεν έχει κανένα σκοπό ν’ αναμειχθεί σε όσα συμβαίνουν στον ΕΣΑ, το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» θέτει ένα σοβαρό θέμα για τις πρωτοβουλίες του Συνδυασμού «Ενωμένο Εμπόριο». Τονίζει χαρακτηριστικά: «Με το δεδομένο ότι ο συνδυασμός “Ενωμένο Εμπόριο” συμμετέχει στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, δε νοείται να δρα αυτόνομα και ξεχωριστά στο όνομά του».

Και συνεχίζει: «Στη Δημοκρατία γίνεται πάντα σεβαστή η πλειοψηφία και τα εκλεγμένα δι’ αυτής Δ.Σ. κάθε θεσμικού Φορέα και Συλλόγου».

Η παράταξη διευκρινίζει τέλος ότι «απέστειλε αίτημα συνάντησης με τα Δ.Σ. θεσμικών φορέων ανάμεσα στους οποίους και τον ΕΣΑ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και τα μέλη του Συνδυασμού “Ενωμένο Εμπόριο” επέλεξαν να είναι απόντα» καταλήγει…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Ανυπότακτου Αγρινίου»:

Tο «Ανυπότακτο Αγρίνιο» οφείλει μια απάντηση στα όσα με έκπληξη διαβάσαμε σε τοπικά sites αναφορικά με την «άρνηση» της παράταξης μας να συναντηθεί με μέλη του συνδυασμού «Ενωμένο Εμπόριο» ο οποίος εκπροσωπείται στο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου.

Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε κανένα σκοπό να αναμειχθούμε ως παράταξη στα όσα συμβαίνουν εντός του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, όπως αυτά πάντως έρχονται στην επιφάνεια μέσα από πράξεις και πυκνά δελτία του συγκεκριμένου συνδυασμού. Μιλούν αυτά από μόνα τους. Στη Δημοκρατία που όλοι υπερασπιζόμαστε γίνεται πάντα σεβαστή η πλειοψηφία και τα εκλεγμένα δι’ αυτής Δ.Σ κάθε θεσμικού φορέα και Συλλόγου. Ως εκ τούτου, με το δεδομένο ότι ο συνδυασμός “Ενωμένο Εμπόριο” συμμετέχει στο Δ. Σ του Εμπορικού Συλλόγου δεν νοείται να δρα αυτόνομα και ξεχωριστά στο όνομά του.

Καθείς φυσικά μπορεί να συναντηθεί με τον καθένα υποψήφιο και να κάνει φωτογραφήσεις και καλώς κάνει και ο εν λόγω συνδυασμός συναντήσεις με υποψηφίους και φωτογραφίζεται μαζί τους. Εκπροσωπώντας τους εαυτούς τους και όχι τον Εμπορικό Σύλλογο. Η παράταξη «Ανυπότακτο Αγρίνιο» διευκρινίζει τέλος ότι απέστειλε αίτημα συνάντησης με τα Δ.Σ θεσμικών φορέων ανάμεσα στους οποίους και αυτόν του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, στον οποίον συμμετέχουν και τα μέλη της εν λόγω παράταξης. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε και τα μέλη του συνδυασμού “Ενωμένο Εμπόριο” επέλεξαν να είναι απόντα. Αυτά από το Ανυπότακτο Αγρίνιο που προσπαθεί να λειτουργεί πάντα συλλογικα, για να ξεκαθαριστεί ποιος αρνείται τι.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος