Την επόμενη εβδομάδα τελικά ο φωτογραφικός περίπατος στο Αγρίνιο

Με αφορμή τα 10 χρόνια της φωτογραφικής ομάδας «Art8»

Το Photopolis Photo Festival θέλοντας να τιμήσει την φωτογραφική ομάδα «art8», η οποία συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας, διοργανώνει φωτογραφικό περίπατο την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στο Αγρίνιο, παρέα με τα μέλη της «art8». Ο περίπατος είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 15/6, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας. Στον περίπατο μπορούν να λάβουν μέρος οι πάντες, αρκεί να έχουν μαζί τους κινητό με κάμερα ή φωτογραφική μηχανή. Τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας θα υποστηρίξουν τεχνικά τους αρχάριους.

Οι φωτογραφίες που θα προκύψουν θ’ αποτελέσουν υλικό για προβολή σε ειδικό party-event στο χώρο του φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο. Το θέμα θα είναι ελεύθερο, στόχος είναι να διερευνήσουμε τη σχέση μας με την πόλη και τους ανθρώπους, την αρχιτεκτονική, την ιστορία και τη φύση, εκφραζόμενοι μέσα από τη φωτογραφία.

Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν στον τόπο συγκέντρωσης, μπροστά στον σταθμό του τρένου (οδός Μαβίλη και Κωστή Παλαμά), την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 19:30.

Τα μέλη της «art8» θα φορούν μπλούζες με το σήμα της «art8» και του «photopolis», ώστε ν’ αναγνωρίζονται εύκολα. Οι 10 πρώτοι που θα φθάσουν στον χώρο συνάντησης (και δεν είναι μέλη του εργαστηρίου της art8) θα λάβουν ΔΩΡΟ από ένα T-Shirt Photopolis!

Όσοι αγαπούν την φωτογραφία είναι καλεσμένοι!

Πληροφορίες: https://photopolis.gr/agrinio-photowalk/

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες