Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τιμητική διάκριση για τον καθηγητή και επίτιμο Πρόεδρο της ΕΨΥΠΕΑ Δρ. Σωτήρη Κωτσόπουλο

Κοινοποίηση

Στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Κοινωνικών Φορέων

Τον καθηγητή και ιδρυτή της ΕΨΥΠΕΑ Σωτήρη Ι. Κωτσόπουλο βράβευσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων στο 3ο Φεστιβάλ Κοινωνικών Φορέων, που πραγματοποίησε στην Πάτρα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Η βράβευση έγινε ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς κοινωνικής προσφοράς του Σωτήρη Κωτσόπουλου. Την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΕΨΥΠΕΑ Παναγιώτης Ζαβιτσανάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ανάγνωσε ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους του κ. Κωτσόπουλου.

«Το Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ ευχαριστεί θερμά την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων για την πρωτοβουλία να βραβεύσει τον καθηγητή Σωτήρη Ι. Κωτσόπουλο, ο οποίος με την ίδρυση και την εικοσαετή λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές της ΕΨΥΠΕΑ, έχει συμβάλει ουσιαστικά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος και στις οικογένειες τους» σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΨΥΠΕΑ.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: