Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Θετικός απολογισμός από το 2ο τουρνουά “Μαργαρίτα Σαπλαούρα”

Κοινοποίηση

“Ραντεβού του χρόνου για το 3ο τουρνουά”

Θετικό απολογισμό κάνει για το 2ο τουρνουά “Μαργαρίτα Σαπλαούρα” ο ΑΟ Αγρινίου, που πραγματοποίησε τη διοργάνωση το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

“Πρόκειται για ένα τουρνουά που στόχος μας είναι να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο στη μνήμη της αγαπημένης μας Μαργαρίτας” λέει η Διοίκηση του Συλλόγου, που σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί για τη συμβολή και τη συμμετοχή τους:

– Τον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Η ΦΛΟΓΑ”,
– Τον Δήμο Αγρινίου και τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου και για τη φυσική τους παρουσία τους Αντιδημάρχους Κώστα Καλαντζή και Χρήστο Ζαρκαβέλη,
– Την Διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΔΑΚ Αγρινίου,
– Τις ομάδες του Χαρίλαου Τρικούπη, της Δόξας Λευκάδας και του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου για την παρουσία τους αυτές τις δύο ημέρες και τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.
– Και φυσικά όλο τον κόσμο του Αγρινίου που βρέθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου παρακολουθώντας τους αγώνες και στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου “Η ΦΛΟΓΑ”.

“Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά για τη διεξαγωγή του 3ου τουρνουά ‘Μαργαρίτα Σαπλαούρα'” λέει ο ΑΟΑ, κλείνοντας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: