Θέρμο: Νεκρός ανεμβολίαστος 55χρονος από κορωνοϊό (VIDEO)

Το μήνυμα του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα

Θλίψη επικρατεί στο Θέρμο μετά την απώλεια οικογενειάρχη 55 ετών που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Αγρινίου με κορωνοϊό. Ο άνδρας, που ήταν ανεμβολίαστος, έδειχνε ότι θα κατάφερνε να βγει νικητής μέχρι που παρατηρήθηκε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να καταλήξει. Ο 55χρονος άνδρας βρέθηκε θετικός στον ιό πριν λίγες μόλις ημέρες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγρινίου και η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά κι έτσι απεβίωσε.

Όπως επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας, ήταν ανεμβολίαστος, ενώ με ανάρτησή του, απευθύνει ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Ήσουν νέος, χρήσιμος για όλους και κυρίως για την οικογένεια σου. Όμως δεν κατάφερα να σε πείσω! Προσπάθησα πολύ… Ενώ με άκουγες πάντα, αυτή την φορά σου είχε δημιουργηθεί η αμφισβήτηση και η άρνηση να εμβολιαστείς… Έτσι η πίκρα μου είναι διπλή, όχι μόνο γιατί δεν σε έπεισα, αλλά γιατί πίστεψες και Συ τους διάφορους ανεύθυνους που θεωρούν το εμβόλιο “δηλητήριο”… Είναι το τρίτο κατά σειρά άτομο από το χωριό Θέρμο που χάνει την ζωή του από κορωνοϊό καθώς μέσα σε 3 ημέρες, μετά τον θάνατο δύο ηλικιωμένων 77 και 78 ετών, αμφότεροι ανεμβολίαστοι».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος