«ΘΕΑΤΡόPolice»: Έγραψε ιστορία στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εφτά (7) βραβεία απέσπασε στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου η θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice», η οποία επέστρεψε γεμάτη επιτυχίες στο Αγρίνιο. Η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ταξίδεψε στο Λασίθι για το Φεστιβάλ, το οποίο διεξήχθη από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου.

Με τη θεατρική παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα», η ομάδα από το Αγρίνιο διακρίθηκε στο Φεστιβάλ και πήρε 7 βραβεία, μεταξύ των οποίων το τιμητικότερο όλων, βραβείο για την Α΄ Καλύτερη Παράσταση από την Κριτική Επιτροπή. Η παράσταση απέσπασε επίσης βραβείο χορογραφίας, ενώ διακρίθηκε σε ακόμη 5 τομείς, αφού η Γιούλη Μαρούση παρέλαβε βραβείο σκηνοθεσίας, η Μάγδα Σαρλάμη βραβείο Μουσικής Επιμέλειας και ο Λάμπρος Κατσινούλας πήρε το πρώτο βραβείο Ανδρικού Ρόλου. Αντίστοιχα, η Βάσια Βλάχου πήρε το πρώτο βραβείο Γυναικείου Ρόλου, ενώ ο Βασίλης Σβίγγος έλαβε από την κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ ειδική τιμητική διάκριση επίδοσης επίδοσης.

ΘΕΑΤΡόPOLICE

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία των υπόλοιπων μελών της θεατρικής ομάδας, οι οποίοι είναι οι: Ιωάννα Τσούνη, Γιώργος Τσιτσέλης, Νικόλαος Τσαρούχης, Θεόδωρος Ρεβύθης, Μαρία Ταρκαζίκη. Μακιγιάζ έκανε η Μαρία Ταρκαζίκη και κομμώσεις ο Σπύρος Κίτσος.

Θυμίζουμε ότι η παράσταση «ψέμα στο ψέμα» ξεχώρισε ανάμεσα σε 30 θεατρικά έργα, ελληνόφωνων ερασιτεχνικών ομάδων από όλη την Ευρώπη και της έγινε η τιμή να επιλεγεί στην τελική επτάδα του Φεστιβάλ, εκπροσωπώντας με την συμμετοχή της αυτή την πόλη του Αγρινίου.

ΘΕΑΤΡόPOLICE

Αναλυτικά τα βραβεία που απέσπασε η ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice» στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκό Διαγωνιστικό Φεστιβάλ:

Βραβείο Α΄ Καλύτερης Παράστασης (κριτικής επιτροπής)
Βραβείο Σκηνοθεσίας στην Γιούλη Μαρούση
Βραβείο Α΄ Ανδρικού ρόλου στον Λάμπρο Κατσινούλα για το ρόλο του Γκόμπελ
Βραβείο Α΄ Γυναικείου ρόλου στην Βάσια Βλάχου για το ρόλο της Γκάρσον
Βραβείο Μουσικής Επιμέλειας στην Μάγδα Σαρλάμη
Βραβείο Χορογραφίας
Ειδική διάκριση στον Βασίλη Σβίγγο για τον ρόλο του Μπλάντ

ΘΕΑΤΡόPOLICE

Η παράσταση ήταν σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, το οποίο στήριξε πάρα πολύ όλη την προσπάθεια της ομάδας “ΘΕΑΤΡόPOLICE”. Η ομάδα, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί επίσης τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου, την αντιδήμαρχο κα. Όλγα Σαλακίδου, την Δ. Α. Ακαρνανίας και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτριο Παπαευθυμίου, τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αθηνών κ. Χρήστο Μαυραγάνη.

Ευχαριστίες αποδίδει και στους «ιδιώτες» χορηγούς για την υποστήριξης της ομάδας, οι οποίοι βοήθησαν, για να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι στην Κρήτη. Ειδικότερα, παρέχει ευχαριστίες στους: εταιρία εμπορίας υγραερίου KOKALIS GAS, αντιπροσωπεία αυτοκίνητων AUDI-WV Γ. ΚΑΨΙΩΧΑ Α.Ε.Β.Ε , EMILLEON Sport Center, Ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου εφήβου και παιδιού «ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ» στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, εταιρία εμπορίας τροφίμων Ν.ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε, Πρατήριο υγρών καύσιμων ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, Τοπογράφο μηχανικό ΚΙΣΣΑ Δημήτριο.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες