Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

ΤΕΒΑ: Η νέα ιστοσελίδα εξατομικευμένης ενημέρωσης των ωφελουμένων

Κοινοποίηση

Συνδέσου στο «mypdeteba.gr»

Σε λειτουργία έχει τεθεί η νέα ιστοσελίδα εξατομικευμένης ενημέρωσης του Προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), mypdeteba.gr, με σκοπό την καλύτερη και αμεσότερη πληροφόρηση των ωφελουμένων για το πρόγραμμα και τις δράσεις του.

Κάθε ωφελούμενος ΤΕΒΑ των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, μπορεί να εγγράφεται ως χρήστης και να δημιουργεί το προσωπικό του προφίλ. Εκεί θα βρίσκει πληροφόρηση, εξατομικευμένη και διαμορφωμένη στις ανάγκες του, για διανομές τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στη περιοχή του. Επιπλέον θα ενημερώνεται για δράσεις συνοδευτικών μέτρων, ενώ μπορεί να πληροφορείται για δομές-φορείς και υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι – ωφελούμενοι ΤΕΒΑ μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://mypdeteba.gr/ και να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη στις δηλώσεις εγγραφής και στη χρήση της εφαρμογής, οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: