«Ταξίδι στην Ελλάδα» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» στο «Ελληνίς»

Έως 5 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο

Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς», από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, προβάλλει την ταινία «Ταξίδι στην Ελλάδα».

Μετά τη Βόρεια Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία, οι Βρετανοί κωμικοί Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον επισκέπτονται τώρα την Ελλάδα και τα εστιατόριά της, ακολουθώντας τη διαδρομή του Οδυσσέα.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Γουιντερμπότομ.
Ηθοποιοί: Στιβ Κούγκαν, Ρομπ Μπράιντον, Κλερ Κίλαν, Ρεμπέκα Τζόνσον.

Ο κινηματογράφος λειτουργεί καθημερινά. Ώρες προβολής: 21:30.
Κάθε Κυριακή και Τετάρτη, με ένα εισιτήριο είσοδος ελεύθερη για δύο άτομα. Τιμή: 6 ευρώ κανονικό, 4 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων – πολυτέκνων – ΑμεΑ (επίδειξη κάρτας).

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών

Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς», στις 6 Σεπτεμβρίου, θα προβάλλει την ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών». Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Ο μικρός Σίμπα μεγαλώνει ως διάδοχος του πατέρα του Μουφάσα, του σοφού λιονταριού και βασιλιά της ζούγκλας. Αλλά ο αδελφός του Μουφάσα, Σκαρ, έχει άλλα σχέδια για το θρόνο και μαζί με τις ύαινες καταστρώνει ένα μοχθηρό σχέδιο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα δελτία προτεραιότητας θα διανέμονται μέχρι εξαντλήσεως του περιορισμένου αριθμού θέσεων του κινηματογράφου, 2 ώρες πριν την προβολή της ταινίας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος