Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025

Ταμειακές μηχανές και σε δικηγόρους, γιατρούς, επαγγελματίες

Online σύνδεση με την Εφορία

Κοινοποίηση

Με «όπλο» το πλαστικό χρήμα, τα κίνητρα για αποδείξεις, αλλά και την υποχρέωση ορισμένων επαγγελματικών ομάδων να χρησιμοποιούν αποκλειστικά ταμειακή μηχανή και όχι χειρόγραφες αποδείξεις, ευελπιστεί το υπουργείο Οικονομικών να περιορίσει δραστικά την φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος της Κυριακής, στα νομοσχέδια που πρόκειται να καταθέσει σύντομα στη Βουλή η κυβέρνηση θα υπάρχει πρόταση διασύνδεσης των φορολογικών ταμειακών μηχανών με τις βάσεις δεδομένων του υπουργείου Οικονομικών και του συστήματος Taxis.

Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και άλλες κατηγορίες επαγγελματιών θα υποχρεωθούν σταδιακά να σταματήσουν να εκδίδουν χειρόγραφες αποδείξεις και να χρησιμοποιούν αποκλειστικά ηλεκτρονικές ταμειακές μηχανές για την έκδοση αποδείξεων.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: