«Τα πνεύματα του Ινισέριν» και «Γυναικείες κουβέντες» στο «Άνεσις»

Από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Άνεσις» θα προβάλλει τις ταινίες «Τα πνεύματα του Ινισέριν» και «Γυναικείες κουβέντες».

«Τα πνεύματα του Ινισέριν»

Η μακροχρόνια φιλία ανάμεσα στον Padraic (Colin Farrell) και τον Colm (Brendan Gleeson) διαλύεται ξαφνικά όταν ο Colm αποφασίζει και βάζει απρόσμενα τέλος. Ο έκπληκτος Padraic, με τη βοήθεια της αδελφής του Siobhan (Kerry Condon) και του νεαρού Dominic (Barry Keoghan), προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση και αρνείται να συμφιλιωθεί με την ιδέα της απόρριψης. Όμως, αυτές οι επανειλημμένες απόπειρες εντείνουν την αρνητική στάση του φίλου του. Όταν ο απεγνωσμένος πια Colm δίνει τελεσίγραφο, η κατάσταση κλιμακώνεται με επεισοδιακό τρόπο.

Σκηνοθεσία: Martin McDonagh.
Ηθοποιοί: Brendan Gleeson, Kerry Condon, Pat Shortt, David Pearse, Gary Lydon, Barry Keoghan, Colin Farrell.

Ώρα προβολής: 21:30 καθημερινά. Εκτός από την Τρίτη που προβάλλεται ταινία της Κινηματογραφικής Λέσχης.

«Γυναικείες κουβέντες»

Το 2010, οι γυναίκες μιας απομονωμένης θρησκευτικής κοινότητας παλεύουν να συμβιβάσουν την πραγματικότητά τους με την πίστη τους. Παρόλο που πολλές διαφωνούν μεταξύ τους σε βασικά πράγματα, πρέπει να αποφασίσουν πώς θα μπορούσαν να προχωρήσουν μαζί, για να χτίσουν έναν καλύτερο κόσμο για τις ίδιες και τα παιδιά τους.

Σκηνοθεσία: Sarah Polley.
Ηθοποιοί: Rooney Mara, Claire Foy, Frances McDormand, Emily Mitchell, Judith Ivey, Liv McNeil, Kate Hallett, Michelle McLeod, Sheila McCarthy, Jessie Buckley

Ώρα προβολής: 19:00 καθημερινά.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη με ένα εισιτήριο είσοδος για δύο άτομα. Εισιτήρια: 6 ευρώ κανονικό, 4 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων – πολυτέκνων – ΑμεΑ (με επίδειξη κάρτας).

«Η παρέα των θαυμάτων»

Επίσης, το Σαββατοκύριακο 25-26 και την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Άνεσις» θα προβάλλει την ταινία «Η παρέα των θαυμάτων», μεταγλωττισμένη.

Η Βιολέτα, μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη αλλά και θρασύτατη νεράιδα, χάνεται στον κόσμο των ανθρώπων. Για να βρει το δρόμο της επιστροφής, θα πρέπει να συνεργαστεί με ένα 12χρονο κορίτσι, τη Μάξι. Μαζί, θα προσπαθήσουν να βρουν τη μυστική πύλη που θα φέρει τη Βιολέτα πίσω στον κόσμο των νεράιδων και τη Μάξι στη νέα της οικογένεια.

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης, Αλμπέρτο Εσκενάζη, Άρτεμις Ματαφιά, Νίκη Γρανά, Μυρτώ Ναούμ.

Ώρα προβολής: 17:00.
Γενική είσοδος: 4 ευρώ.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες