Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, 2025

Τα μέτρα που εισηγείται η επιτροπή – Ωράριο στη διασκέδαση, τα καταστήματα θα κλείνουν τα μεσάνυχτα

Κοινοποίηση

Το απόγευμα οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων

Νέα μέτρα από τις 3 Ιανουαρίου -το αργότερο- θα τεθούν σε ισχύ, σύμφωνα με όσα εισηγούνται οι ειδικοί στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, τα καταστήματα θα κλείνουν τα μεσάνυχτα και σε αυτά θα έχουν πρόσβαση μόνο εμβολιασμένοι. Επίσης δεν θα επιτρέπονται οι όρθιοι και σε κάθε τραπέζι θα επιτρέπονται έως 6 άτομα. Για το θέμα της μουσικής, ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη κάποια εισήγηση. 

Στα γήπεδα η πληρότητα μόνο εμβολιασμένων θεατών θα πέσει στο 10% με πλαφόν 1.000 ή 2.000 θεατές.  Επίσης, θα είναι υποχρεωτική η διπλή μάσκα ή η μάσκα υψηλής προστασίας σε εργαζόμενους εστίασης και στα νοσοκομεία.

Τα επισκεπτήρια στα νοσοκομεία θα περιοριστούν στο ελάχιστο και η τηλεργασία θα εφαρμοστεί στο μάξιμουμ.

Όσον αφορά στα σχολεία ακυρώνονται όλες οι σχολικές εκδρομές, ενώ θα γίνει νέα συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας τους από την επόμενη εβδομάδα. 

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στις 17.30 θ’ ανακοινώσει τα νέα μέτρα.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: