Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Super League: Αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία η 11η Αγωνιστική

Κοινοποίηση

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Super League, η οποία αφιερώνει την 11η αγωνιστική στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τα ΑμεΑ

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει ότι συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Διοργανώτριας Αρχής να αφιερώσει την 11η Αγωνιστική στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινής γνώμης για τα ΑμεΑ και. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει και συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Super League, η οποία, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αφιερώνει την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή (18-20 Νοεμβρίου 2017) στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινής γνώμης για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), σε μία συντονισμένη προσπάθεια να προωθήσει τη βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης των συνανθρώπων μας με αναπηρία στα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Στόχος της πρωτοβουλίας της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου διασυλλογικού Πρωταθλήματος της χώρας μας είναι να συμβάλλει στην ενημέρωση αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς, τους φιλάθλους και όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να σταθούν αρωγοί στην ενέργεια αυτή, αναγνωρίζοντας το αυτονόητο δικαίωμα των ΑμεΑ για όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων”.

Στράτος: “Θέλουμε να τους καλέσουμε στα γήπεδα, να επικοινωνήσουν με τις ομάδες”

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος, κατά την αναγγελία της πρωτοβουλίας αυτής, μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οκτωβρίου, είχε τονίσει τα εξής: «Θέλω να αναφερθώ σε μια ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, γιατί είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που όλοι μαζί μπορούμε να την υλοποιήσουμε. Πρόσφατα η πατρίδα μας ενσωμάτωσε στο δίκαιό της τη Χάρτα για τα δικαιώματα των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα. Αποφασίσαμε να είναι αφιερωμένη σε αυτούς τους συνανθρώπους μας η 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Θέλουμε να τους καλέσουμε στα γήπεδα, να επικοινωνήσουν με τις ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε χορηγούς για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση των γηπέδων. Δε θέλουμε κανέναν φίλαθλο να μένει στο σπίτι. Τους περιμένουμε όλους εκεί. Το ποδόσφαιρο παίζεται κυρίως με την ψυχή. Οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις πρέπει να βελτιωθούν. Χαιρόμαστε που θα είμαστε από τους πρώτους φορείς στην πατρίδα μας, που μετά την θέσπιση των νέων διατάξεων, θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε όλοι μαζί».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: