Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Super League 1: Ψηφίστηκε το πρωτάθλημα «τριών ταχυτήτων»

Αλλάζει δομή το πρωτάθλημα της SL1 - Τρία μίνι πρωταθλήματα μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας

Κοινοποίηση

Ομόφωνα εγκρίθηκε, από τη Γενική Συνέλευση της Διοργανώτριας Αρχής, η αλλαγή της δομής του νέου πρωταθλήματος της Super League 1, για την περίοδο 2024-2025. Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του επερχόμενου πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14.

Το μίνι πρωτάθλημα των θέσεων 5-8 θα δώσει ουσιαστικά το επιπλέον Ευρωπαϊκό εισιτήριο που έχει εξασφαλίσει η χώρα μας για τη σεζόν 2025-2026.

Το μίνι πρωτάθλημα των playouts, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα, θα βγάλει τις (δύο τελευταίες) ομάδες που θα υποβιβαστούν στην Super League 2.

Η ανακοίνωση

Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Super League. Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: