Summer Basketball Camp της ΓΕΑ με τον Ganon Baker: Το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στο Αγρίνιο (φωτο)

Το Summer Basketball Camp μοίρασε μοναδικές στιγμές και ξεχωριστές εμπειρίες

0
233

Μοναδικές στιγμές και ξεχωριστές εμπειρίες, που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη τους, βίωσαν οι συμμετέχοντες στο Summer Basketball Camp της ΓΕΑ! Το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στο Αγρίνιο, που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αγρινίου, διήρκησε τέσσερις μέρες και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Ο κορυφαίος Skill Development Basketball Coach Ganon Baker, οι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων Γιάννης Ελευθεριάδης και Ελένη Καλαϊτζάκη, καθώς και ο πολύπειρος προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, μύησαν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο στο μαγικό κόσμο του μπάσκετ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήρθαν σε επαφή με ιδιαίτερες τεχνικές προπόνησης, ενώ έλαβαν και χρήσιμες συμβουλές που θα τα συντροφεύουν εντός και εκτός παρκέ!

Όλες τις ημέρες, παρόντες ήταν οι προπονητές της ΓΕΑ Μιχάλης Σταμουλάκης και Γιάννης Παρθένης, καθώς και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Αντώνης Δάρλας, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια διοργάνωσή του.

Η Διοίκηση της ΓΕΑ και η Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ, με ανακοίνωσή τους, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς:

  • Tους συμμετέχοντες και τους γονείς τους, που εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά τα παιδιά τους σε δράση του συλλόγου.
  • Το μεγάλο χορηγό που ήταν η «Ένωση Αγρινίου», καθώς και τους χορηγούς «Kappa Imports» και «Intercom Software», που στήριξαν εμπράκτως την πρωτοβουλία και η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην υλοποίησή της.
  • Το σύνολο των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία προέβαλαν το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός.