Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Στον Παπαναστασίου η ομάδα του Ηρακλή με τα 5 μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Συγχαρητήρια τους έδωσαν ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Ζαρκαβέλης και Μίμης Σκορδόπουλος

Με αθλητές του Παγκράτιου και τον προπονητή του Ηρακλή Αγρινίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου. Συζήτησε με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Καψιμάλη για την πορεία του αθλήματος και τις σπουδαίες διακρίσεις που έχουν λάβει οι Αγρινιώτες αθλητές. Στο 9ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου η ομάδα του Ηρακλή επέστρεψε με πέντε συνολικά μετάλλια, τρία χρυσά και δύο χάλκινα.

Ο Χρήστος Καρανταλής κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια «πλήρες αγών» και «κάτω Παγκράτιο», ο Χρήστος Λιάρος ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου «πλήρες αγών», ενώ οι Δημήτρης Σταθοχρηστόπουλος και Βασίλης Βρανάς κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο «πλήρες αγών».

Συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιδόσεις τους έδωσαν ο Δήμαρχος Αγρινίου και οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Ζαρκαβέλης και Μίμης Σκορδόπουλος.

«Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε για τους Αγρινιώτες που κατακτούν τους στόχους τους. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής ιδρύθηκε το 2005 και έχει καταγράψει μεγάλες επιτυχίες στο Παγκράτιο Άθλημα. Ο Γιώργος Καψιμάλης και οι αθλητές βλέπουν τη σκληρή δουλειά τους να επιβραβεύεται. Βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου ανεβάζοντας ψηλά το Αγρίνιο», τόνισε ο κ. Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: