Στις 10 Ιουνίου τελικά τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής – φωτογραφίας

Για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 20.00 (και όχι στις 9 Ιουνίου), στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθούν τελικώς τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που συμμετείχαν στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Φωτογραφίας ο οποίος διοργανώθηκε απ’ τον Δήμο Μεσολογγίου κι εντάχθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Η έκθεση βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών ήδη από την Τρίτη 8 Ιουνίου.

Ο διαγωνισμός χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή με τις ζωγραφιές των μαθητών να υπερβαίνουν τις 150 και δεκάδες φωτογραφίες να ανεβαίνουν σε σχετικό προφίλ που είχε δημιουργηθεί στο Instagram με το όνομα «Messolonghi_2021».

Ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου που έδινε την ευκαιρία στους μαθητές να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν, να αποτυπώσουν σκηνές, τοπία, μέρη όπου είχαν εκτυλιχθεί μεγάλα γεγονότα στην προσπάθεια των Ελλήνων για απελευθέρωση. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Πέμπτης θα βραβευτούν οι διακριθέντες μαθητές. Το επόμενο διάστημα θα δοθούν Έπαινοι σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, κατόπιν συνεννόησης με τα σχολεία τους.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος