Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στην Αιτωλοακαρνανία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας

Κοινοποίηση

Επίσκεψη σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο την Τρίτη

Σειρά επισκέψεων στην Αιτωλοακαρνανία κάνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας τις τελευταίες ημέρες και γνωστοποιεί προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα». Το πρωί της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι και θα ξεκινήσει την περιοδεία του από τις 9 το πρωί. Θα επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά, το Νοσοκομείο, τη Γεωπονική Σχολή, την αγορά της πόλης, ενώ στις 12 θα έχει συνάντηση με φορείς της πόλης.

Το απόγευμα της Τρίτης θα επισκεφθεί στις 5.30 τη Ναύπακτο, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Ο κ. Καρπέτας είχε επισκεφθεί την περασμένη Παρασκευή (15/9) την Αμφιλοχία και τον Ορεινό Βάλτο, ενώ το Σάββατο (16/9) βρέθηκε σε Βόνιτσα, Πάλαιρο, Πλαγιά και Μοναστηράκι.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: