Σταρακά με αφορμή τα νέα μέτρα: «Βάσιμες οι ανησυχίες μας για τη συναυλία στην πλατεία»

«Ελπίζουμε να μείνουμε δικαιωμένοι μόνο για τις ανησυχίες μας» σημειώνει με νόημα η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Επανέρχεται η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου με αφορμή τα νέα μέτρα και τη συναυλία που προηγήθηκε από Stavento και Ήβη Αδάμου στην κεντρική πλατεία, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Η Χριστίνα Σταρακά σημειώνει, ότι «τελικά ήταν βάσιμες οι ανησυχίες μας για τη συναυλία στο κέντρο» και σημειώνει με νόημα «ελπίζουμε να μείνουμε δικαιωμένοι μόνο για τις ανησυχίες μας». Αναλυτικά η δήλωση της κας. Σταρακά:

«Με κάποιες ώρες διαφορά, οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας και της μετάλλαξης “Όμικρον”, επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες της παράταξής μας για την πρόσφατη συναυλία που έγινε στο κέντρο της πόλης μας. Αυτές που εκφράσαμε, περιέργως μόνο εμείς και με ανακοίνωση αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου. Για ένα γεγονός που μάλλον ξέφυγε από την προσοχή πάρα πολλών στην πόλη μας… Ελπίζουμε να μείνουμε δικαιωμένοι μόνο για τις ανησυχίες μας. Να μην μας δικαιώσουν σύντομα άλλες δυσάρεστες εξελίξεις για την Δημόσια Υγεία…»

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες