Στα έργα ανάπλασης της εισόδου του Αγρινίου ο Μαυρομμάτης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων επέβλεψε την πορεία των εργασιών

Την πορεία των εργασιών που εκτελούνται στην είσοδο του Αγρινίου επέβλεψε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης. Επισκέφθηκε τις εργασίες στον κόμβο Παναιτωλίου και άλλα σημεία στα οποία εργάζονται τα συνεργεία του αναδόχου. Οι εργασίες στοχεύουν στη κυκλοφοριακή και περιβαλλοντική αναβάθμιση των δρόμων αλλά και των πέριξ υποδομών, συντελούν δε στην ασφάλεια των διερχομένων.

«Ένα ακόμη έργο που αναβαθμίζει την αισθητική και την ασφάλεια στην είσοδο της μεγαλύτερης πόλης του Νομού υλοποιείται από την Περιφερειακή Αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη. Παραμένοντας προσηλωμένοι στη ρήση “έργα και όχι λόγια” εργαζόμαστε αδιάκοπα για να αναβαθμίσουμε τις υποδομές της Αιτωλοακαρνανίας», δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης, ο οποίος συνοδευόταν απ’ τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αγρινίου, με καταγωγή από το Παναιτώλιο, Χριστόφορο Παπαδημητρίου, την επιστημονική του συνεργάτιδα Βιβή Λαγού και στελέχη των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

«Η είσοδος κάθε πόλης αποτελεί την πρώτη εντύπωση που έχει ο επισκέπτης όταν φτάνει σε αυτήν. Μια όμορφη και νοικοκυρεμένη είσοδος σε προδιαθέτει θετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να μένουμε μόνο σε ένα σημείο. Σε κάθε σημείο της Περιφέρειας αυτή τη στιγμή εργάζονται συνεργεία που αποκαθιστούν προβλήματα, καθαρίζουν ρέματα, βελτιώνουν τον οδοφωτισμό, τις διαγραμμίσεις, πραγματοποιούν νέα έργα. Δύο χρόνια δουλεύουμε ασταμάτητα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Η Περιφέρειά μας ολόκληρη αναβαθμίζεται και οι συμπατριώτες μας το βλέπουν κάθε μέρα αυτό», συμπλήρωσε ο κ. Μαυρομμάτης.

Οι εν λόγω εργασίες θα βρίσκονται σε εξέλιξη τους επόμενους μήνες και μέχρι την ολοκλήρωσή τους οι διερχόμενοι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σεβόμενοι τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος