Η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι διοργανώνει τον πρώτο Διεθνή αγώνα τριάθλου της εφετινής χρονιάς, υπό την ονομασία «Stratos Challenge 2025», ο οποίος θα διεξαχθεί στο Φράγμα του Αχελώου στο Αγρίνιο, από 2 έως 5 Μαΐου. Θα λάβουν μέρος αθλητές απ’ όλη τη χώρα «αποτυπώνοντας» την υφιστάμενη αγωνιστική τους κατάσταση στο πρώτο ουσιαστικό ισχυρό τεστ της χρονιάς.
Η προσεχής Παρασκευή έχει οριστεί ως η πρώτη μέρα της διοργάνωσης, με τους θεατές να έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου σκιέρ να επιδίδονται με αξιώσεις στα τρία κλασικά αγωνίσματα, σλάλομ, φιγούρες και άλμα.
Ο αγώνας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί κριτήριο για τη σύνθεση των Εθνικών Ομάδων.
Το «Stratos Challenge 2025» αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Μαΐου με την απονομή επάθλων στους νικητές των κατηγοριών.











